Rom Noble 2.8 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 15,297
S9 plus oluyor 2.8 yukleyip eski karneli yuklersen telefonu ekranı gelmiyor macburen eklentiyide yuklemek zorunda kalınıyor. 2.7 zaten sorun yok eski karneli ondan kulanılıyor 2.8. Eski karneli kulanmak isteyen ve karanlık ekran ile karşılaşlar icin arkasından ekletiyi yuklemesi gerekiyor 2.8 kendi karneli kulanırsan yine sorun yok. Sizde olmaya bilir bilmiyorum ama s9 plus yapıyor
2 zip li dosya flashladim sorun yok

• Beğen
Tepkiler: CaN
IMG_20221205_224655_897.jpg1477308905_1.pngIMG_20221205_224655_897.jpg
Noble 2.7 Kernel uyarlanmış şekli ve Fix Dosyası ile konuya eklenmiştir.
Noble 2.8 Rom da Kullanabilirsiniz.

2.7 kerneli nasıl yükleyeceğim zahmet olmazsa yardımcı olur musunuz ?

Düzeltme, kurdum twrp ile deniyorum 2.7 kerneli inşallah sıkıntı çıkmaz.
Kullanmış olduğunuz Rom versiyonu Noble 2.8 mi hocam?
Siz Noble 2.8 Rom a Noble 2.7 Kernel Kuracaksınız doğrumu hocam?

1. Mobil cihazınızda bildirimler panelini açın ve paneli aşağı sürükleyin. Ardından, özelliği açmak için DeX tuşuna basın.
2. [PC’de DeX] ögesini seçin.
※ Bir seçim seçeneği yerine [TV veya monitörde DeX] görünürse, pencerenin sağ üst köşesindeki [Diğer seçenekler] ögesini seçin ve ardından [PC’ye geç] ögesine basın.
3. Mevcut cihazlar listesinden bağlanılacak PC’yi seçin ve [Şimdi başlat] ögesine basın.
4. PC’deki bağlantı talebini kabul edin.
5. Bağlantıyı tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin. Tamamlandığında, bağlı PC’de Samsung DeX ekranı görünecektir.

※ Samsung DeX PC’nizde kurulu olmalıdır.

Dex sorun olanlar bu ikisini twrp yukleyin sonra dex test edin bunları kurasanız ses müdale edemesinizi karnelden bilginiz olsun unumuştum onuda söyleyim

Ekli dosyalar

• Noble.zip
    33.2 MB · Görüntüleme: 1
  • old_hwc.zip
    639.4 KB · Görüntüleme: 0
Etiketler
android rom noble noble 2.8 noble rom noble rom download noble samsung note 9 rom rom indir s9 rom
Üst Alt