-
Öne çıkan konu
Arkadaşlar bildiğiniz üzere artık Samsung Galaxy Note 20 Serisi cihazlarada Android Sürüm yükseltme adına yazılım güncellemsi gelmeyecek. Android Sürümü 13 ve OneUI 5.1 de kaldı malesef. Böyle bir cihaz için Android 14 sürüm geçiş programına dahil edilmemsi iyi olmadı ve bu nedenle uzun zamandır incelediğim ve araştırdıgım bir rom buldum ve bugün itibariyle bu Romu kurdum ve denemeye başladım. Roma daha fazla hakim olup kurulum adımlarını sizlere daha net anlatacagım ve sizlerde bu romu kullanacaksınız.
Herkese merhaba, btchdRPR Rom'un devamı olan Vulcan ROM'un uzun zamandır beklenen çıkışını duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Vulcan ROM, Note 20 serisi için özel olarak tasarlanmış bir One UI 6 Versiyonunu destekleyen özel bir custom Rom.
Ufak bir hatırlatma yaomak istiyorum, bu rom şu anda yalnızca Samsung Galaxy Note 20 Ultra serisi için mevcuttur. Ben düzeltmeler yayınladıkça, hataları düzeltmek için kılavuzlar edindikçe, yayın öncesi yapıları ve güncellemeleri yayınladıkça ve ROM'un güncellenmesi konusunda desteğe ihtiyacınız buradan bizlere yorum olarak iletebilirsiniz. Ayrıca Rom Geliştirici Arkadaşımızın Kanalına dahil olmanız da katkı sağlar.
Uyarı : Yalnızca Exynos, Snapdragon desteği yoktur.
Rom Özellikleri :
- Ota uygulaması: ROM'u güncellemenizi ve KernelSU gibi ince ayarları yüklemenizi, önyükleme animasyonunu değiştirmenizi ve daha fazlasını sağlar.
- Knox Patched: Güvenli bir klasör ve diğer knox korumalı uygulamaları kullanmanıza olanak tanır. Fakat Samsung Pay ve Samsung Pass hariçtir. Bunlar çalışmıyor bulginiz olsun.
- Cesitli Ek ekran modları.
- CSC Özellikleri: Tüm CSC'lerde çağrı kaydetmeyi vb. etkinleştirilmiştir. Çoğu dil seçeneği mevcut. Türkçe dil kurulum sonrası doğrudan sizi karşılıyor.
- S21 Ultra'nın yarı destekli kamera işleme algoritmasına sahiptir. Kamera çözünürlüğü gayet iyi problem yok hatta Fazlası var.
- SELinux Enforcing: Artırılmış güvenlik önlemleri.
- Prop Düzenlemeleri Mevcut.
- Güvenli Ekran Görüntüsü Kısıtlamasını Devre Dışı Bırakma Mevcut.
- Sahte Şifreleme: ROM'un bankacılık uygulamalarından gizlenmesine yardımcı olur. Böylece Güvenle Kullanabilirsiniz.
- CloudFlare 1.1.1.1 DNS'yi kullanır. Denedim ve gayet akıcı bir şekilde Ağ hizmetlerini yerine getiriyor.
- Rom Root Olmadan Kuruluyor. Dilerseniz daha sonra siz Root edebilirsiniz.
- Android 14 OneUI 6.0 Yapısına sahip neredeyse bütün özellikler mevcut.
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra Android 13 OneUI 5.1 Stok Rom Özelliklerine oranla daha Stabil ve Şarj Durumu daha iyi gidiyor. Kesinlikle çok güzel olmuş bu özellik.
- Ram Plus Özelliği var Ekstradan bir işlem yapmanıza gerek yok. Tavsiyem Ram Plus Kapatın, Nedeni Şarj durumunu her cihazda olunsuz etkilemesi. Ben kullanmıyorum. Daha önce uzun uzun test ettim ve Şarj durumunu olumsuz etkisi var.
Uyarılar :
- İşlemleri Yaptıgınız cihazda İMEİ işlemi varsa başlamadan durun. Çünkü imei işlemi görmüş cihazlarda sonrasında sıkıntılar olur ve cihazınızın imei numarası zarar görür arama vs yapamazsınız. Çihazınız şebeke kapsamı dışında kalır.
@Luphaestus Sonsuz Teşekkür Ederim, Böyle Güzel Bir Romu Bizler için Hazırladığı İçin.
°°° Rom Yapımcısı Telegram Kanalları (ingilizce)
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için
Giriş yap veya üye ol.