Rom Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Rom | Android 14 OneUi 6.1 - VulCan Rom Versiyon 2.0

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 2,464
1000060380.jpg

Arkadaşlar bildiğiniz üzere artık Samsung Galaxy Note 20 Serisi cihazlarada Android Sürüm yükseltme adına yazılım güncellemsi gelmeyecek. Android Sürümü 13 ve OneUI 5.1 de kaldı malesef. Böyle bir cihaz için Android 14 sürüm geçiş programına dahil edilmemsi iyi olmadı ve bu nedenle uzun zamandır incelediğim ve araştırdıgım bir rom buldum ve bugün itibariyle bu Romu kurdum ve denemeye başladım. Roma daha fazla hakim olup kurulum adımlarını sizlere daha net anlatacagım ve sizlerde bu romu kullanacaksınız.

Herkese merhaba, btchdRPR Rom'un devamı olan Vulcan ROM'un uzun zamandır beklenen çıkışını duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Vulcan ROM, Note 20 serisi için özel olarak tasarlanmış bir One UI 6.1 Versiyonunu destekleyen özel bir custom Rom.

Ufak bir hatırlatma yaomak istiyorum, bu rom şu anda yalnızca Samsung Galaxy Note 20 Ultra serisi için mevcuttur. Ben düzeltmeler yayınladıkça, hataları düzeltmek için kılavuzlar edindikçe, yayın öncesi yapıları ve güncellemeleri yayınladıkça ve ROM'un güncellenmesi konusunda desteğe ihtiyacınız buradan bizlere yorum olarak iletebilirsiniz. Ayrıca Rom Geliştirici Arkadaşımızın Kanalına dahil olmanız da katkı sağlar.

Uyarı : Yalnızca Exynos, Snapdragon desteği yoktur. Vulcan V2 artık mevcut. Samsung Galaxy S22 Ultra OneUI 6.1'i Rom temel alıyor ve artık tüm Exynos Note 20 cihazlarını destekliyor.

1000060587.png1000060598.png1000060597.png1000060596.png1000060595.png1000060594.png
1000060593.png1000060592.png1000060591.png1000060590.png1000060589.png1000060588.png

Destekleyen Modeller; N986B, N985F, N981B, N980F
• S22 Ultra S908B temel alınmıştır
• OTA uygulaması
• İşletim Sistemi: One UI 6.1
• Kamera: Tamamen işlevsel ve Hata yok. Bazen Resim çekildikten sonra uygulamadan atıyor. Yapımcıya iletildi.
• Galaxy AI: Tamamen çalışır durumda
• Oynatma Bütünlüğü Düzeltmesi: Hem temel hem de cihaz kontrollerini geçer
• Google Fotoğraflar: Sınırsız depolama alanı
• Önyükleyici: Kilitliymiş gibi taklit edildi
• SELinux: Zorlama modu
• Debloated: Gereksiz uygulamalar kaldırıldı
• Deknoxed: Knox güvenlik özellikleri kaldırıldı
• Knox Yamalı
• Bluetooth: Yamalı
• İkili Messenger:
• Önbelleğe Alınmış Uygulama Dondurucu
• Ekran Modları:
• CSC Özelliklerinin Kilidi Açıldı:
- Arama kaydı
- Gerçek Zamanlı Ağ Hızı Göstergesi
- Ayarlar'da İpuçlarını Gizle
- Uzaktan Yardım Seçenekleri
- Diğer gizli özellikler
• Uzman RAW desteği
• Sahte Şifreleme
• Uyarlanabilir Yenileme Hızı
• Çin Akıllı Yöneticisi
• Sigorta Saklama Geçişi
• EroFS Bölümleri
• Şarjı Atla
• Veri Kullanımı ve Uygulama Kilidi

1000060381.jpg

Nasıl Yüklenir ?

1. Önyükleyicinizin kilidini açın

- Ayarlar -> Telefon hakkında bölümüne gidin ve derleme numaranızı bulun.
- "Artık bir geliştiricisiniz" ifadesini görene kadar derleme numaranıza 6 kez dokunun.
- Geliştirici seçeneklerine gidin > OEM kilit açmayı etkinleştirin.
- Telefonunuzu kapatın
- Vol + & Vol - tuşlarını basılı tutun ve USB-C Kablosunu bağlayın
- Cihaz İNDİRME MODUNDA önyüklenecektir.
- Önyükleyicinin kilidini açmak için ses yükseltme tuşuna uzun basın.
(Bu, verilerinizi silecek ve cihazınızı otomatik olarak yeniden başlatacaktır!)
- Yeniden Başlatma işleminden sonra Bootloader'ın kilidi açılır.

Adsız2.png

2. Odin Adımları

Odin Uygulamasını Açın, AP'de VulcanV2.tar'ı seçin ve BL'de Odin Paketini seçin. Bunun için cihazlarınızın uygun Odin paketini aşağıdan indirin. Odin den işlemi başlattıp cihazın yeniden başlatın. Sonrasında aşağıda verdiğim resimlerde olduğu seçenekler çıkacak ve reset atmayı seçiniz.

Not: V1'den veya farklı bir ROM'dan geliyorsa format seçeneğini seçtiğinizden emin olun. Temiz Kurulum her zaman en iyi sonucu getirdiğini unutmayın. Eğer eksiksiz ve doğru dosyaları yüklerseniz kurulum sorunsuz olur.

1000060379.jpg1000060378.jpg1000060377.jpg

Odin Paket Yama Dosyaları
📥
📥
📥
📥

⚠️ Uyarılar :
- İşlemleri Yaptıgınız cihazda İMEİ işlemi varsa başlamadan durun. Çünkü imei işlemi görmüş cihazlarda sonrasında sıkıntılar olur ve cihazınızın imei numarası zarar görür arama vs yapamazsınız. Çihazınız şebeke kapsamı dışında kalır.

@Luphaestus Sonsuz Teşekkür Ederim, Böyle Güzel Bir Romu Bizler için Hazırladığı İçin.

°°° Rom Yapımcısı Telegram Kanalları (ingilizce)

bu romu kurmak istiyordum.güzelce açıklamışşın.bir deneyeyim.teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: CaN
bu romu kurmak istiyordum.güzelce açıklamışşın.bir deneyeyim.teşekkürler
Kurulu daha basit aslında. Odin den işi hallediyorsun sonrası resimlerde var TWRP de is bitiyor.

vulcan 1.1 kurdum.3-4 ay kullandım.Şu anda da vulcan rom 2.0 ı kullanıyorum.pil ve kullanışlılık bakımından bence 1.1 daha iyiydi.tek beğenmediğim özelliği rom rootlu olduğu için bankacılık uygulamalarına girmek için magick kurmak gerekiyordu.2.0 da öyle bir zorunluluk yok ama pil daha az gidiyor.oneui 6.1 bir takım yeni özellikler getirmiş.yapay zeka gibi.bu gibi yeni özelliklerle daha işim olmadığı için kullanmadım.

• Beğen
vulcan 1.1 kurdum.3-4 ay kullandım.Şu anda da vulcan rom 2.0 ı kullanıyorum.pil ve kullanışlılık bakımından bence 1.1 daha iyiydi.tek beğenmediğim özelliği rom rootlu olduğu için bankacılık uygulamalarına girmek için magick kurmak gerekiyordu.2.0 da öyle bir zorunluluk yok ama pil daha az gidiyor.oneui 6.1 bir takım yeni özellikler getirmiş.yapay zeka gibi.bu gibi yeni özelliklerle daha işim olmadığı için kullanmadım.
Yakın zamanda muhtemelen VulCan 2.0 güncelleme gelecek. Banka uygulamalarında bi sorun yok bende KernelSU ile Yetki veriyorum Root desteği isteyen uygulamalara. Bunun yanı sıra gereksiz uygulamaları vs kaldırdım ve Greenify uygulaması ile uygulamaları uyutuyorum.

zamanın olduğunda kernelSU ile yetki vermeyi, gereksiz uygulamaları ve gereksiz uygulamaları kaldırmayı da anlatırsan çok faydalı olur diye düşünüyorum

• Beğen
zamanın olduğunda kernelSU ile yetki vermeyi, gereksiz uygulamaları ve gereksiz uygulamaları kaldırmayı da anlatırsan çok faydalı olur diye düşünüyorum
Tabikide hocam ek kısa zamanda anlatımını yaparım. Bunun için yeni konu açıp oradan herkezin faydalanması sağlayacağım.

Etiketler
n980f rom indir n981b rom indir n985f rom indir n986b rom indir samsung galaxy note 20 android 14 rom samsung galaxy note 20 ultra oneui 6.1 rom indir vulcan v2.0 rom indir
Üst Alt