Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomYeni Noble 2.3 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans
Google Cam için xml dosyasını yükleyeceğiniz yol aşağıdaki resimde gösterilen kısımda olmalı ve kamerayı açtığıniz zaman nasılsın ekleyeceğiniz resim de gösterilmiştir.
Resimde turuncu gösterilen kısma çift tıklayınız.
Evet bende şuan o kernel i kullanıyorum. Zaten forum da 2.4 ile ilgili açtığım konu da yine aynı kernel bağlantısını verdim.
Mustafa ile konuştum ve 2.4 de 45.3 lite sorumsuz çalışıyor sıkıntı yok dedi. Yakında bi güncelleme gelecek.
Evet 2.4 de güvenli klasör sorunsuz çalışıyor. Sadece 2.3 de unutulmuş o yüzden fix sadece 2.3 de kullanilacak.
Google Cam için xml dosyasını yükleyeceğiniz yol aşağıdaki resimde gösterilen kısımda olmalı ve kamerayı açtığıniz zaman nasılsın ekleyeceğiniz resim de gösterilmiştir.
Resimde turuncu gösterilen kısma çift tıklayınız.
Google kameradan bahsediyorsunuz değilmi hocam.
Bunun bazı .xml imaj dosyaları var. Bunları Denemenizi tavsiye ederim. Yada buna benzer dosya ve Ayarları Google da arama yaparak da bulabilirsiniz.
Google kameradan bahsediyorsunuz değilmi hocam.
Bunun bazı .xml imaj dosyaları var. Bunları Denemenizi tavsiye ederim. Yada buna benzer dosya ve Ayarları Google da arama yaparak da bulabilirsiniz.
S22 de aşina olduğum arayüz S9 ve Note9 da kullanılıyor olması ne kadar güzel. Aslında Samsung un en büyük hatası alt modelleri öldürmesi. Seneye S22 de böyle olacak. Yanlış bir yol aslında bence.