Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kılavuzda, çeşitli Samsung cihaz ve tabletlerinde eksik olan OEM kilidini nasıl açacağınızı göstereceğiz. Güney Koreli şirketin cihazları son kullanıcılara çok şey sunuyor. Son zamanlarda piyasaya sürülen S21 serisi bile oldukça fazla ilgi...
Format öncesi tam yedek alma konusunun bu kadar detaylı anlatılması gerçekten çok faydalı olmuş. Özellikle uygulama verileri, fotoğraflar ve sistem ayarlarının nasıl korunacağı kısmı oldukça açıklayıcı. Veri kaybı yaşamadan cihaz sıfırlamak...
Bu eğitimde, herhangi bir Samsung cihazında bootloader kilidini açma adımlarını göstereceğiz. Üretici firma, yazılım güncellemeleri yayınlama konusunda önemli ilerleme kaydediyor. OneUI 2.0'dan 2.5'e ve şimdi de 3.0'a kadar (önceki...
Bu kılavuzda, Windows 11 bilgisayarınıza Fastboot Sürücülerini (Android Önyükleyici Arayüz Sürücüleri olarak da bilinir) yükleme adımlarını göstereceğiz. Özel geliştirme söz konusu olduğunda, Fastboot şüphesiz en önemli moddur. Cihazın...
Bu durumda iki farklı şey var ve birbirinden ayırmak lazım:
ADB sideload sırasında terminalde görünen hata
TWRP içindeki mount hataları
Eğer TWRP sonunda gerçekten “Successful” yazdıysa, ZIP büyük ihtimalle kurulmuştur. Özellikle şu hata:
adb...
Hocam twrp de successful dedi ancak terminalde böyle hatalar verdi ve format data yaparken twrp /odm /omr /optics /prism /product ve /ventor failed to mount hataları verdi bir sorun çıkarır mı?
Rica ederim efendim. En anlaşılır bir şekilde güzel bir konu yayınlamak istedim. Bootloader olayı bazen kafa karıştırıyor güzel bir konu olduğunu düşünmenize sevindim.
Rehber gerçekten çok açıklayıcı olmuş. Özellikle Mi Unlock süreci, bekleme süresi ve geliştirici seçenekleri kısmı detaylı anlatıldığı için hata yapma ihtimali azalıyor. Xiaomi/Redmi/POCO kullanıcıları için güncel ve faydalı bir içerik olmuş...
Bu kılavuzda, herhangi bir Xiaomi/Poco/Redmi/Mi cihazında bootloader kilidini açma adımlarını göstereceğiz. Uygun fiyatlı cihazlar arasında kendilerine oldukça iyi bir isim yapmış olmalarının yanı sıra, bu cihazlar her zaman özel yazılım...