Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Noble 3.2 PIZZO - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Noble 3.2 PIZZO - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz üzere bu marka cihazlara...
  2. CaN

Nasıl Yapılır? Xiaomi Poco C55 için Google Kamera indirin | Nasıl Kurulur? | GCam.apk

Fırsat buldukça bu tip makaleler düzenlemeye çalışıyorum hocam.
  3. CaN

Rom Noble 2A Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Aşağıdaki konuyu incele istersen. Kernel de ayar vs yapmana gerek yok normal kurulum yaptıysan şarj gayet iyi gitmesi gerekiyor. Bende Mustafa nin kerneli kullanıyorum ve sarj gayet iyi gidiyor. Samsung Galaxy Optimizasyon Kılavuzu...
  4. CaN

Nasıl Yapılır? Xiaomi Poco C55 için Google Kamera indirin | Nasıl Kurulur? | GCam.apk

POCO C55 modeli gücünü sekiz çekirdekli MediaTek Helio G85 işlemciden alıyor. Sekiz çekirdekli yonga seti, iki adet Cortex A75 ve altı adet Cortex A55 çekirdeği sunar. Bu sayfada, Xiaomi Poco C55 için en son Google Kamerayı sizinle paylaşacağız. Google kamera, Google'ın Pixel cihazıyla birlikte...
  5. CaN

Rom Noble 2A Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Aynen abi kurulumda herseyi doğru yapsan bile bazen hata olabiliyor. Ben genelde arka arkaya TWRP den çıkmadan 2 kurulum yapıyorum. Noble 3.x sürümleri Android 13 olarak gelmesi ve hataların yakın zamanda giderilmesi durumunda daha stabil ve pil dostu olacağı konusunda hem fikiriz.
  6. CaN

Nasıl Yapılır? OnePlus 11 Android Auto Çalışmıyor. Nasıl Düzeltilir?

Android Auto, OnePlus cihazınızı araca kolayca bağlayabilen gelişmiş bir özelliktir. Ancak, sürüş modundayken araç ekranını kullanarak akıllı telefonunuzun özelliğini kullanabilirsiniz. Ne yazık ki çoğu OnePlus kullanıcısı, arabaya bağlanmaya çalışırken Android Auto'nun çalışmadığını...
  7. CaN

Bende durum gayet iyi sarj süresi cihazım Note 9 @xxmustafacooTR kardeşim Noble 2A da şarj için en iyi kernel önerin hangisi yada ayarlar vs.
  8. CaN

Aslında öyle bir uygulama da var . Uygulamayı Türkçe yapıp Root izni ver ve istediğin Uygulamayı kaldırmadan DONDUR yani Devre dışı bırakabilirsin.
  9. CaN

Yardım Şebeke sorunu

Evet genelde çözüm o şekilde Samsung Galaxy cihazlarda.
  10. CaN

Bu uygulama ile gereksiz uygulamaları kaldirabilirsin kardeşim.
  11. CaN

O zaman kurulumu yeniden yap hocam. Rom u yeniden yükle ve temiz kurulum yaparak yükle.
  12. CaN

Ben de menüsü vs bu şekilde çıkıyor. Bulunduğum ortamda akıllı TV yok yoksa deneyecektim.
  13. CaN

Bu konuda @kung @Sahin42 @taskinaydin sizlerinde görüşünü alalım ben bu özelliği kullanmıyorum.
  14. CaN

Aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz... TWRP Recovery Nasıl Kurulur | En iyi Kurulum ve Kullanım Kılavuzu - Tüm Cihazlar https://www.tkbilgin.com/forum/konu/twrp-recovery-nasil-kurulur-en-iyi-kurulum-ve-kullanim-kilavuzu-tum-cihazlar.85/post-292
  15. CaN

Arkadaşlar ben şuan Noble 2A Sürümünü kullanıyorum. Kernel olarakda konuda eklemiş olduğum @xxmustafacooTR arkadaşımızın Kerneli olan AROMA yı kullanıyorum. Noble 3.1 Android 13 versiyonu biraz daha geliştirilmesine müteakip o sürüme geçme planım var. Evet Android 13 ve OneUI 5.1 çok farklı bi...
  16. CaN

Rom Noble 3.1 VIBO - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Noble 2A Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans https://www.tkbilgin.com/forum/konu/noble-2a-rom-android-12-one-ui-4-1-samsung-galaxy-s9-note-9-ozel-rom-en-iyi-performans.11148/
  17. CaN

Noble 2A - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz üzere bu marka cihazlara Android 10...
  18. CaN

Rom Noble 3.1 VIBO - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Tamamdır kardeşim kusura bakma biraz yoğunum bugün halledeceğim inşallah yazı ve anlatımı hazırlıyorum.
  19. CaN

Ben 3.1 Vibo yu kullandım evet 2.9 kadar stabil hatta şarj durumu 3.1 de daha iyi gibi geldi yaklaşık bir hafta kullandım. Fakat şuan yine 2.9 kullaniyorum. Bunun sebebi ise 3.1 Vibo beta olduğu için daha geliştirilmeye ihtiyacı var ve bu nedenle yeniden 2.9 Noble nin son versiyonu olan 2A Noble...
Üst Alt