Arama sonuçlarınız

1. CaN

Yardım Noble 2.5 Rom Yardım

Yok hocam
  2. CaN

Romu 2 kez Flashlayin diye bu yüzden dedim bazı hatalar çıkıyor. Temiz kurulum sonrası 2 kez rom arka arkaya flashlayin. Birde HDR yi vs kapatın komple Kamera ayarlarından
  3. CaN

Gelecek Rom un yapımcısı ekip ile sürekli temaslarım mevcut. Bazı sorunlar var Android 13 Noble Rom hale hazırda var ama yayında değil. Yakında inşallah gelecek . :) Kernel yüklemenizi tavsiye ederim. Mustafa nin son kerneli
  4. CaN

Kurulum sonrası da aklınıza takılan sorular olursa yazın yardımcı olurum hocam... 😊 Eğer sorun olursa Romu arka arkaya 2 kez flashlayin.
  5. CaN

Artık kuruluma geçebilirsiniz diye düşünüyorum...
  6. CaN

Temiz kurulum için TWRP ye giriş yapın Wipe kısmında aşağıdaki resimdeki yerleri işaretleyin. Ayrıca Aşağıdaki Videoyu izleyebilirsiniz...
  7. CaN

Bu ekteki uygulama forum sitemizin Uygulaması bunu yükleyerek daha rahat iletişime geçebiliriz... Tavsiye ederim yüklemenizi..
  8. CaN

Sizden bazı yerlerin resmini isteyeceğim. Telefondan: Ayarlar Geliştirici Seçenekleri - OEM Yazan kısmının Resmi - USB Hata Ayıklama Resmi PC nizden: - Telefonu PC ye bağlayın Odin Açın Odin Resmi (telefon ile çekebilirsiniz) - Aygıt Yöneticisinide ünlem olan kısım varmı (Varsa Resmi)
  9. CaN

Odinin PASS demesinin genelde sebebi cihaz ile köprü kuramamasi olur. Bunun için dediklerimi harfiyen kontrol edip yeniden yüklemeniz ve bazende ust kablosunun değiştirmek gerekir.
  10. CaN

Haber Nevşehir'de otobüs devrildi: 17 yaralı

Büyük geçmiş olsun vatandaşlarımıza.
  11. CaN

Hata resmini atarmisin
  12. CaN

Olmaması için olası nedenler; OEM kilidi açılkı? Usb Hata Ayıklama açıkmı? Odin Telefonu görüyor mu? Samsung Galaxy Driver lar kurulumu? Odin de Seçenekler Kısmındaki Restat Kısmındaki Tik kalkık mi?
  13. CaN

https://www.tkbilgin.com/forum/#android-system.33 Bu konunun içinde S9 TWRP var . Ayrıca Sabit olan konu TWRP nasıl kurulur da odin mevcut
  14. CaN

Takıldığınız yerde buradan yazmanız yeterli.
  15. CaN

Evet aynen hocam. Son versiyon odin. TWRP var forum da oda son versiyon.
  16. CaN

Tamam sıkıntı yok sizde F Varyant yukleyeceksiniz. Forumda olan link de F varyant zaten hocam rahat olun sadece temiz kurulum yapmaniz gerekli. Noble 2.7 nin konusunda ki yorumlarda açıklama ve video var ona bakarak ve bi sorun olduğunda buradan yazmanız yeterli olur
  17. CaN

Tamam sıkıntı yok sizde F Varyant yukleyeceksiniz. Forumda olan link de F varyant zaten hocam rahat olun sadece temiz kurulum yapmaniz gerekli. Noble 2.7 nin konusunda ki yorumlarda açıklama ve video var ona bakarak ve bi sorun olduğunda buradan yazmanız yeterli olur
Üst Alt