Arama sonuçlarınız

1. CaN

11 Ekim - Tarihte Bugün

11 Ekim Tarihte Bugün :xxxnokta: 1899 - Britanya İmparatorluğu ile iki Boer cumhuriyeti arasında II. Boer Savaşı başladı. :xxxnokta: 1922 - TBMM Hükümeti ile İtilaf Devletleri arasında Mudanya Mütarekesi imzalandı. :xxxnokta: 1944 - SSCB, Tuva Halk Cumhuriyeti'ni ilhak etti. :xxxnokta: 1968 -...
  2. CaN

10 Ekim - Tarihte Bugün

2015 ANKARA SALDIRISI 10 Ekim'de DİSK, KESK, Türk Tabipleri Birliği, TMMOB, HDP ve pek çok sivil toplum örgütünün katılımıyla Barış Mitingi düzenlendi. Fakat yürüyüş başlamadan yürüyüş alanına kortej hâlinde ilerleyen grupların bulunduğu Tren Garı kavşağında, 3 saniye arayla 2 patlama...
  3. CaN

10 Ekim - Tarihte Bugün

Kerbela Olayı Şiî ve Alevî Müslümanlığında bu olayın çok önemli yeri vardır. Onlara göre Ali'nin oğulları yenilmez savaşçılar, çok yüce şahsiyetler ve halifelik makamının haklı sahipleridir. Sünni Müslümanlığında da İslam peygamberi Muhammed'in torunları ve dört büyük halifeden birinin oğulları...
  4. CaN

10 Ekim - Tarihte Bugün

Tarihte Bugün - 10 Ekim :xxxnokta: 680 - Bugünkü Irak sınırları içindeki Kerbela şehrinde Kerbelâ Olayı yaşandı. :xxxnokta: 1945 - Kim İl-sung önderliğnide Kore İşçi Partisi kuruldu. :xxxnokta: 1964 - 18. Yaz Olimpiyatları, Tokyo'da başladı. :xxxnokta: 1970 - İngiliz sömürgesi Fiji...
  5. CaN

09 Ekim - Tarihte Bugün

Tarihte Bugün 09 Ekim: :xxxnokta: 1962 - Uganda, Büyük Britanya'dan bağımsızlığını ilan etti. :xxxnokta: 1967 - Devrimci lider Che Guevara, yakalandıktan bir gün sonra, Bolivya'da infaz edildi. :xxxnokta: 1970 - Kamboçya'daki sağcı darbenin ardından Kmer Cumhuriyeti ilan edildi. :xxxnokta: 1971...
  6. CaN

TWRP 3.7.0_9-0 - Samsung Galaxy S9

TWRP Dosyası özellikle Noble Rom kullanan kişilerin bu TWRP yi kurması gerekmektedir. Güncel olarak en son versiyor ekte sunulmuştur. :xxxekranorani: Uyumlu Model : Samsung - Galaxy S9 TWRP Nasılsın Kurulur? Derseniz eğer, makalemize bakınız...
  7. CaN

Rom Noble 2.6.2 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hocam. Bizi takipte kalırsanız çok sevinirim 😊
  8. CaN

Rom Noble 2.6.2 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Bu videoda ki işlemleri uygulayabilirsiniz. Dosyalar kafanızı karıştırmasın. Cihazınızın OEM Kilidi açık ve USB hata ayıklama da açık olmasını unutmayın. Ekte verdiğim dosya TWRP dosyası Note 9 için bu yükleyeceksiniz hocam. Problem olursa bana buradan problemin resmini atarsanız yardımcı olurum...
  9. CaN

Bende Samsung Galaxy Note 9 kullanıyorum. - TWRP yi odin ile yüklüyoruz. Size ekte vereceğim. Odin ile yüklerken Rebot (Restat) Yeniden başlat seçili olmayacak. - Tükenme bitince Hemen TWRP menüsüne girin. Wipi kısmında TWRP yi Sıfırlayın. Daha önce kurduğunuz varsayarak detaya inmeden...
  10. CaN

Cihazınız nedir ve mevcut Android sürümünüz nedir. Orjinal Rom'u yüklü?
  11. CaN

Nedir? NFC - Nedir?

NFC Near Field Communication (Yakın Alan İletişimi) teknolojisi, Android'li cihazlar veya NFC destekli diğer cihazlarla bilgi alışverişini mümkün kılıyor. Birkaç oda ötenizden çalışabilen Wi-Fi ve Bluetooth'un aksine NFC, birkaç santimetrelik bir menzile sahip. Çoğu yeni telefonda bulunan NFC...
  12. CaN

Nedir? Nexus - Nedir?

Nexus Google, modifiye edilmemiş Android sürümüyle satılan, kendi kontrolü altında geliştirilen telefonları için Nexus markasını kullanıyor. Nexus'lar, Android güncellemelerini direkt olarak Google'dan, diğer üreticilere göre haftalar ve bazen aylar önce alıyorlar. Google'ın Nexus'ları kendi...
  13. CaN

Genelde bazı kesim var benim yayınlamamı bekliyor diyebilirim. Sorun yok gayet iyi işliyor hersey. Android 13 gelecek inşallah yakın zamanda
  14. CaN

Rica ederim. Bizi takipte kalın sürekli olarak güncel olacak bu konu. Kendi cihazımda da kullanıyorum
  15. CaN

Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy S9 ve Note 9 Android 10 dan sonra versiyon güncellemesi almadı. Samsung bu cihazlara sadece güvenlik güncellemesi vermeye devam etti. Bu da biz kullanıcıları bir hayali...
  16. CaN

Yardım Magisk Kuramiyorum - Samsung Galaxy Note 8

Bunu ODİN ile kurmanız gerekiyor hocam.
  17. CaN

Yardım Magisk Kuramiyorum - Samsung Galaxy Note 8

Kurmaya çalıştığınız dosya nedir hocam.
Üst Alt