Arama sonuçlarınız

1. CaN

Yardım Noble 2.5 Rom Yardım

Buradan yazınız. Aynı şekilde cevap veriyorum zaten. Bana cihaz hakkında kısmının ekran resmini ekler misiniz buraya
  2. CaN

Sadece doğru versiyonu nasıl kuracağınıza iyi bakarak kurmanız yeterli. Bi N varyant var birde F varyant var bunlara dikkat edin yeterli hocam
  3. CaN

Imei işlemi uygulanmamış cihazlarda sıkıntı olmuyor...
  4. CaN

Rom Noble 2.7 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Nasıl bir yardım isterseniz. Yorumda Nasıl kurulacağı ayrıca forum da konusu var kurulum ile ilgili
  5. CaN

13 Ekim - Tarihte Bugün

13 Ekim Tarihte Bugün :xxxnokta: 54 - Neron, Roma tahtına oturdu. :xxxnokta: 1773 - Fransız astronom Charles Messier, Girdap gökadası'nı keşfetti. :xxxnokta: 1911 - Trablusgarp Savaşı: İtalyanlar, Derne'yi işgal etti. :xxxnokta: 1921 - Kars Antlaşması imzalandı ve Doğu Cephesi'nde Türk...
  6. CaN

Wallpaper Wallpaper FHD | PC Duvar Kağıtları - 2

Senin paylaşımların iyi oluyor kardeşim. Eline emeğine sağlık. Bunlar gerçekten çok güzel. Hepsini aldım bile 😊
  7. CaN

Yeni Cihaz Xiaomi 12S Ultra Concept Tanıtıldı | Video

Xiaomi 12S Ultra Concept tanıtıldı
  8. CaN

Wallpaper Duvar KağıtlarıWallpaper Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 18

:xxxekrancoz: Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 18 Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum. Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine...
  9. CaN

Wallpaper Duvar KağıtlarıWallpaper Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 17

Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 17 Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum. Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine tıklamanız ve...
  10. CaN

Realme GT 2 Pro, Android 13 tabanlı ilk Kararlı Realme UI 3.0 Güncellemesini aldı

Son birkaç hafta içinde, amiral gemisi cihazlar için ilk kararlı Android 13 güncellemesi yayınladı. Google kendi cihazları olan Pixel serisi için güncellemeyi yayınladıktan kısa bir süre sonra, OnePlus , OnePlus 10 Pro için Android 13 tabanlı OxygenOS 13'ü piyasaya sürdü . Samsung, bu ayın...
  11. CaN

Instagram da bazı hesaplar kapalı ve bazı hesaplar askıya alındı

Yeni bir haftaya girerken, bazı insanlar Instagram ile ilgili sorunlar yaşıyor gibi görünüyor. Instagram, hizmetin bazıları için gerçekten kapalı olduğu haberini okumak için Twitter'a gitti, ancak soruna neyin neden olabileceği ile ilgili bir açıklaması yok. Ayrıca, hesapların da sebepsiz yere...
  12. CaN

TWRP 3.7.0_9-0 - Samsung Galaxy Note 9

TWRP Dosyası özellikle Noble Rom kullanan kişilerin bu TWRP yi kurması gerekmektedir. Güncel olarak en son versiyor ekte sunulmuştur. TWRP kurma işlemi dikkat gerektiren bir işlemdir bunun bilincinde olun ve nasıl kurulacağı ile alakalı aşağıda bağlantısı verilen makalemize göz atmayı unutmayın...
  13. CaN

Rom Noble 2.7 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Ben teşekkür ederim kardeşim. Üye olarak bizlere Şeref verdin 😊
  14. CaN

Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz üzere bu marka cihazlara Android 10 OneUI 2.5 den...
  15. CaN

12 Ekim - Tarihte Bugün

12 Ekim Tarihte Bugün :xxxnokta: 1968 - Ekvator Ginesi, İspanya'dan bağımsızlığını kazandı. :xxxnokta: 1968 - 19. Yaz Olimpiyat Oyunları, Meksiko'da başladı. :xxxnokta: 1999 - Pervez Müşerref, Pakistan'da kansız bir darbe ile yönetime geldi. :xxxnokta: 2005 - Çin'in ikinci insanlı uzay aracı...
Üst Alt