Rom Noble 5.2 CALABRIA - Android 15 OneUI 7.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 3,046
    💬 Bu Konuya 36 cevap yazıldı.
Hocam yùkledimde sùrekli açilistaki s9 yazisinda kaliyor kapanip aciliyor s9+ telefon

• Beğen
Tepkiler: CaN
Hocam hali hazırda TWRP Yüklü, Bu Yamalı Olan TWRP'yi nasıl KURUCAM ???

• Beğen
Hocam hali hazırda TWRP Yüklü, Bu Yamalı Olan TWRP'yi nasıl KURUCAM ???
İşlemleri sırasıyla yeniden yaparak doğrudan kurabilirsiniz. TWRP yüklemek için Odin Kullanabilirsiniz ve bu işlemlerde verileriniz kaybolabilir dikkatli olun. Ben temiz Kurulum yapmayı tercih eden biriyim yoksa bir yerde problem olabiliyor.

Merhaba arkadaşlar,

Exynox Note9'uma Noble rom yüklemek istedim ama tüm adımları belki 10 belki 20 defa atlamadan yapmama rağmen rom yüklendikten sonra bootloop ta kalıyorum.
1. Oem kilidini açtım,
2. Samsung hesabını ve Google hesabını kaldırdım.
3. TWRP yi kurdum, fizledim ve wipe cache yaptım.
4. Partion dosyası sonrası format data+restart yaptım.
5. Cleaner dosyasını yükledim.
6. Noble rom u yükledim ve bittiğinde hem wipe ile hem wipe sız denedim ama asla bootloop tan kurtulamıyorum. XDA da bir kişi root suz kurulumda bootloop olduğunu, root la kurulum yaptığında açıldığını yazmış. bunu da denedim ama yapamıyorum.
Bu arada aldığım, omr, data, preload vs gibi alanların hatasını advanced wipe ve extension düzenlemeleri ile aştım ama nafile. şu anda binary hatası yüzünden stock roma da dönemiyorum. Neden bootloop ta kalıyorum? Bana yardımcı olabilecek varsa, çok sevinirim. Tek telefonum ve şu anda telefonsuz kaldım.

EDIT : Duhan rom da da yine bootloop oluyorum. Stock rom a dönmek istedim ama onda da versiyonun 10, bl 9 a dönemezsin diyor.

@CaN bana yardımcı olabilir misiniz?

Okuma sabrını gösteren herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Merhaba arkadaşlar,

Exynox Note9'uma Noble rom yüklemek istedim ama tüm adımları belki 10 belki 20 defa atlamadan yapmama rağmen rom yüklendikten sonra bootloop ta kalıyorum.
1. Oem kilidini açtım,
6. Noble rom u yükledim ve bittiğinde hem wipe ile hem wipe sız denedim ama asla bootloop tan kurtulamıyorum. XDA da bir kişi root suz kurulumda bootloop olduğunu, root la kurulum yaptığında açıldığını yazmış. bunu da denedim ama yapamıyorum.
Bu arada aldığım, omr, data, preload vs gibi alanların hatasını advanced wipe ve extension düzenlemeleri ile aştım ama nafile. şu anda binary hatası yüzünden stock roma da dönemiyorum. Neden bootloop ta kalıyorum? Bana yardımcı olabilecek varsa, çok sevinirim. Tek telefonum ve şu anda telefonsuz kaldım.

EDIT : Duhan rom da da yine bootloop oluyorum. Stock rom a dönmek istedim ama onda da versiyonun 10, bl 9 a dönemezsin diyor.

@duhansysl
@xxmustafacooTR
@kung Abi bakarmisiniz musait olduğunuzda.

Merhaba arkadaşlar,

1. Oem kilidini açtım,

Merhaba bazen bu sorunlar oluyor öncelikle twrp üzerinden temizlik yap iyicene sdkart haric beli yerleri temizle tek solet var sonra telefonu yeniden başlat ve twrp geri gel sırayla diğer temizlik zip lerini kulan sonra twrp geri gel romu yükle şuna dikkat et rom mun zip paketi bozuk olmasın bozuk olursa yüklenir ama bazı bagliklar olmadığı için telefon açılmaz düzgün çalışan sdkart kulan veya telefonu kendi hafızasına yukleye biliyorsan USB aracılığıyla oraya yükle ve kurulumu ordan yap zip paketi sağlam oldugundan emin ol artı kurum bitikden
sonra sol tarafında asada temizle der önce oraya bas temizlensin sonra telefonu yeniden başlat

• Beğen
  • Etiketler Etiketler
    android 15 oneui 7.0 galaxy s9 plus custom rom noble 5.2 calabria rom note 9 android 15 rom oneui 7.0 galaxy s9 note 9 samsung calabria özel rom samsung galaxy s9 özel rom
  • Geri
    Üst Alt