Rica ederim hocam. Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız çok memnun olurum...Teşekkürler hocam
Rica ederim hocam. Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız çok memnun olurum...Teşekkürler hocam
Rica ederim hocamTeşekkürler hocam
İşlemleri sırasıyla yeniden yaparak doğrudan kurabilirsiniz. TWRP yüklemek için Odin Kullanabilirsiniz ve bu işlemlerde verileriniz kaybolabilir dikkatli olun. Ben temiz Kurulum yapmayı tercih eden biriyim yoksa bir yerde problem olabiliyor.Hocam hali hazırda TWRP Yüklü, Bu Yamalı Olan TWRP'yi nasıl KURUCAM ???
Kurulum adımlarında yanlış yaptığınızda bu hatayı alırsınız.Hocam yùkledimde sùrekli açilistaki s9 yazisinda kaliyor kapanip aciliyor s9+ telefon
@duhansyslMerhaba arkadaşlar,
Exynox Note9'uma Noble rom yüklemek istedim ama tüm adımları belki 10 belki 20 defa atlamadan yapmama rağmen rom yüklendikten sonra bootloop ta kalıyorum.
1. Oem kilidini açtım,
2. Samsung hesabını ve Google hesabını kaldırdım.
3. TWRP yi kurdum, fizledim ve wipe cache yaptım.
4. Partion dosyası sonrası format data+restart yaptım.
5. Cleaner dosyasını yükledim.
6. Noble rom u yükledim ve bittiğinde hem wipe ile hem wipe sız denedim ama asla bootloop tan kurtulamıyorum. XDA da bir kişi root suz kurulumda bootloop olduğunu, root la kurulum yaptığında açıldığını yazmış. bunu da denedim ama yapamıyorum.
Bu arada aldığım, omr, data, preload vs gibi alanların hatasını advanced wipe ve extension düzenlemeleri ile aştım ama nafile. şu anda binary hatası yüzünden stock roma da dönemiyorum. Neden bootloop ta kalıyorum? Bana yardımcı olabilecek varsa, çok sevinirim. Tek telefonum ve şu anda telefonsuz kaldım.
EDIT : Duhan rom da da yine bootloop oluyorum. Stock rom a dönmek istedim ama onda da versiyonun 10, bl 9 a dönemezsin diyor.
@CaN bana yardımcı olabilir misiniz?
Okuma sabrını gösteren herkese teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar,
Exynox Note9'uma Noble rom yüklemek istedim ama tüm adımları belki 10 belki 20 defa atlamadan yapmama rağmen rom yüklendikten sonra bootloop ta kalıyorum.
1. Oem kilidini açtım,
2. Samsung hesabını ve Google hesabını kaldırdım.
3. TWRP yi kurdum, fizledim ve wipe cache yaptım.
4. Partion dosyası sonrası format data+restart yaptım.
5. Cleaner dosyasını yükledim.
6. Noble rom u yükledim ve bittiğinde hem wipe ile hem wipe sız denedim ama asla bootloop tan kurtulamıyorum. XDA da bir kişi root suz kurulumda bootloop olduğunu, root la kurulum yaptığında açıldığını yazmış. bunu da denedim ama yapamıyorum.
Bu arada aldığım, omr, data, preload vs gibi alanların hatasını advanced wipe ve extension düzenlemeleri ile aştım ama nafile. şu anda binary hatası yüzünden stock roma da dönemiyorum. Neden bootloop ta kalıyorum? Bana yardımcı olabilecek varsa, çok sevinirim. Tek telefonum ve şu anda telefonsuz kaldım.
EDIT : Duhan rom da da yine bootloop oluyorum. Stock rom a dönmek istedim ama onda da versiyonun 10, bl 9 a dönemezsin diyor.
@CaN bana yardımcı olabilir misiniz?
Okuma sabrını gösteren herkese teşekkür ederim.