hemen deniyorum ellerinize saglık
Deneyip yorumlarınızı bizimle paylaşırmınız hocam.hemen deniyorum ellerinize saglık
Rica ederim hocam. Deneyip bizimle tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim.Teşekkürler hocam elinize sağlık
- Evet o ayarı çok fazla üst sevide tutmanız hem cihaz ısısını bi hayli arttıracak hemde şarj süresini bi hayli olumsuz etkileyecek.Tekrardan merhabalar romu kullanırken bilinen sorunlar dışında sorunlarla karşılaşmadım ama romu kurarken overclock seçeneğini evet demiştim s9+ çok ısınıyor ve şarjı çok hızlı bitiyor. Overclock olayını nasıl kaldırabilirim? Tekrardan kurulum mu yapmam gerekli ?
Teşekkür ediyorum, en yakın zamanda overclock seçeneğini seçmeden tekrardan sıfırdan kurulum yapacağım.- Evet o ayarı çok fazla üst sevide tutmanız hem cihaz ısısını bi hayli arttıracak hemde şarj süresini bi hayli olumsuz etkileyecek.
Stok Rom olarak ayarları seçerseniz çok daha güzel oluyor hocam.Teşekkür ediyorum, en yakın zamanda overclock seçeneğini seçmeden tekrardan sıfırdan kurulum yapacağım.
Hee Derken hocam ?
Rica ederim hocam. Rom u denedikten sonra bizimle görüşlerinizi ve rom hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirimteşekkürler.