Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bu durum forumda bir iki yerde yazdığı için bu forumun yanısıra XDA dahil 4 ayrı yerden noble calabria nın 3 ayrı versiyonunu ve noble4.2 indirdim. Akabinde Duhan ve LineagOs23 indirdim. Her seferinde başlamadan format data ve full wipe yaptım. Veri alanlarının formatlarını değiştirip tekrar düzelttim ve alanlara repair yaptım. Ancak maalesef bootloop u aşamadım. Bu arada TWRP versiyon değişikliği ve patch li twrp yükleme de yaptım. o kadar çok oynadım ki, şimdi stok roma dönemiyorum. BL ver 10, kurulmak istenen 9 diye kuruluma izin vermiyor. Patchli odin ve 3.6 dahil eski versiyonları da denedim, ya versiyon kontrolüne takılıyorum yada odin kurulumu bitiremiyor. Artık yeni bir telefon alacağım sanırım, başka çarem kalmadı galibaMerhaba bazen bu sorunlar oluyor öncelikle twrp üzerinden temizlik yap iyicene sdkart haric beli yerleri temizle tek solet var sonra telefonu yeniden başlat ve twrp geri gel sırayla diğer temizlik zip lerini kulan sonra twrp geri gel romu yükle şuna dikkat et rom mun zip paketi bozuk olmasın bozuk olursa yüklenir ama bazı bagliklar olmadığı için telefon açılmaz düzgün çalışan sdkart kulan veya telefonu kendi hafızasına yukleye biliyorsan USB aracılığıyla oraya yükle ve kurulumu ordan yap zip paketi sağlam oldugundan emin ol artı kurum bitikden
sonra sol tarafında asada temizle der önce oraya bas temizlensin sonra telefonu yeniden başlat