Rom Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Rom | Android 14 OneUi 6.1 - VulCan Rom Versiyon 2.0

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 5,495
Tamamdır hocam anladığım doğrudur umarım aynı şekilde yeniden stok rom yuklicem ondan dediklerinizi yapıp bootloaderi açıp tekrar mı denicem

• Beğen
Tepkiler: CaN
Tamamdır hocam anladığım doğrudur umarım aynı şekilde yeniden stok rom yuklicem ondan dediklerinizi yapıp bootloaderi açıp tekrar mı denicem
Zaten daha önce de söyledim hocam bootloader kilidiniz kapalı diye. Bununla ilgili forum da makale var. Bootloader kilidini nasıl açılır.

Hocam bootloader kilidi zaten açık olarak gözüküyor dediklerinizi yaptım şimdi ne yapayım önceden de yaptığımda gene aynı hatayı vermişti

• Beğen
Hocam ben gene dayanamadım Bootloader Kilidini açtım telefonu kapattım yüklemeden yüklemeyi denerim bu sefer ilk seferdeki gibi super.img de fail atti hata yine aynı

• Beğen
Hocam ben gene dayanamadım Bootloader Kilidini açtım telefonu kapattım yüklemeden yüklemeyi denerim bu sefer ilk seferdeki gibi super.img de fail atti hata yine aynı
Hocam bu hatalar yapılan yanlış işlemler den dolayı oluyor. Bence yükleme adımlarını yeniden kontrol edin. Odun de Restart Kısmı kapalı olacak dosyalar yüklenmesi gereken yerlere dikkat edin. Başka sebepleri yok bunun. Eğer olmuyorsa bi yerde hata var.

Etiketler
n980f rom indir n981b rom indir n985f rom indir n986b rom indir samsung galaxy note 20 android 14 rom samsung galaxy note 20 ultra oneui 6.1 rom indir vulcan v2.0 rom indir
Üst Alt