Rom Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Rom | Android 14 OneUi 6.1 - VulCan Rom Versiyon 2.0

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 5,495
Hocam kurma işlemini hallediyordum tam odinde start yaptığımda super işleminin başında fail yapıyor ve error atıyor stcok rom kurup tekrar denedim ama olmadı ne deniyebilirim

• Beğen
Tepkiler: CaN
Hocam kurma işlemini hallediyordum tam odinde start yaptığımda super işleminin başında fail yapıyor ve error atıyor stcok rom kurup tekrar denedim ama olmadı ne deniyebilirim
Yanlış dosya kurmaya çalışıyor olabilirsiniz. Cihazınıza uygun olan dosyayı indirin.
PC nizde Samsung driverler eksiksiz olsun
USB kablonuzdan kaynaklanabilir
Note 20 Serisi cihazınızda USB Hata Ayıklama Açık
Bootloader Kilidi Açık Olmalı
Note 20 Serisi cihazınızda en sonra Stok Rom Sürümü Yüklü Olmalı

Bunlar zaten varsa kurulmama ihtimali yok.

Hocam son güncelleme denediğimde tekrar DN_FAIL_UNSUPPORTED_VERSION hatası atıyor error sayfasında

• Beğen
Hocam s

Samsung Note 20 SM-N980F/DS

Bu dosyayı indiriyorsunuz değilmi hocam?

Aldığınız Hata ile ilgili detaylı bilgi; Odin uygulamasında DN_FAIL_UNSUPPORTED_VERSION hatası genellikle cihazın firmware (yazılım) sürümünün ya da Odin uygulamasının, kullanılan firmware dosyasıyla uyumlu olmadığını belirtir. Bu hata aşağıdaki durumlarda ortaya çıkabilir:

1. Firmware Sürümü Uyumsuzluğu

• Yüklemeye çalıştığınız firmware dosyası cihazınızın mevcut sürümüyle uyumlu olmayabilir. Örneğin:
    • Yanlış bölgeye (CSC) ait bir firmware yüklemeye çalışıyorsanız.
    • Eski bir firmware sürümünü daha yeni bir cihaz yazılımına yüklemeye çalışıyorsanız (downgrade).

2. Odin Sürümü Uyumsuzluğu

• Kullandığınız Odin sürümü, yüklemeye çalıştığınız firmware ile uyumlu olmayabilir. Yeni cihazlar ve yazılımlar için güncel bir Odin sürümü kullanmanız gerekir.

3. KNOX veya Güvenlik Kilidi

• Cihazınızda KNOX güvenlik sistemi aktifse veya kilitli bir bootloader’a sahipse, bazı firmware işlemleri engellenebilir.

Çözüm Önerileri:​

1. Doğru Odin Sürümünü Kullanın
    • Güncel bir Odin sürümünü indirin. Genellikle Odin v3.13.1 veya daha yeni sürümleri, yeni cihazlar için uyumludur.
  2. Uygun Firmware Dosyasını İndirin
    • Cihaz modelinize uygun ve bölgenize (CSC) göre doğru firmware dosyasını indirin. Bu dosyayı genellikle SamMobile veya benzeri kaynaklardan bulabilirsiniz.
  3. Bootloader Kilidini Kontrol Edin
    • Eğer cihazınızda bootloader kilidi varsa, bunu açmanız gerekebilir. Ancak, bu işlem cihaz garantisini geçersiz kılabilir.
  4. Odin'de Doğru Ayarları Yapın
    • AP, BL, CP, CSC gibi doğru bölümlere doğru dosyaları eklediğinizden emin olun.
    • Re-partition seçeneğinin genellikle işaretli olmaması gerekir.
  5. Eski Firmware Yüklemekten Kaçının
    • Downgrade yapmak istiyorsanız, cihazınızın bootloader versiyonunun eski firmware ile uyumlu olduğundan emin olun.

Bu dosyayı indiriyorsunuz değilmi hocam?

Aldığınız Hata ile ilgili detaylı bilgi; Odin uygulamasında DN_FAIL_UNSUPPORTED_VERSION hatası genellikle cihazın firmware (yazılım) sürümünün ya da Odin uygulamasının, kullanılan firmware dosyasıyla uyumlu olmadığını belirtir. Bu hata aşağıdaki durumlarda ortaya çıkabilir:

1. Firmware Sürümü Uyumsuzluğu

• Yüklemeye çalıştığınız firmware dosyası cihazınızın mevcut sürümüyle uyumlu olmayabilir. Örneğin:
    • Yanlış bölgeye (CSC) ait bir firmware yüklemeye çalışıyorsanız.
    • Eski bir firmware sürümünü daha yeni bir cihaz yazılımına yüklemeye çalışıyorsanız (downgrade).

2. Odin Sürümü Uyumsuzluğu

• Kullandığınız Odin sürümü, yüklemeye çalıştığınız firmware ile uyumlu olmayabilir. Yeni cihazlar ve yazılımlar için güncel bir Odin sürümü kullanmanız gerekir.

3. KNOX veya Güvenlik Kilidi

• Cihazınızda KNOX güvenlik sistemi aktifse veya kilitli bir bootloader’a sahipse, bazı firmware işlemleri engellenebilir.

Çözüm Önerileri:​

1. Doğru Odin Sürümünü Kullanın
    • Güncel bir Odin sürümünü indirin. Genellikle Odin v3.13.1 veya daha yeni sürümleri, yeni cihazlar için uyumludur.
  2. Uygun Firmware Dosyasını İndirin
    • Cihaz modelinize uygun ve bölgenize (CSC) göre doğru firmware dosyasını indirin. Bu dosyayı genellikle SamMobile veya benzeri kaynaklardan bulabilirsiniz.
  3. Bootloader Kilidini Kontrol Edin
    • Eğer cihazınızda bootloader kilidi varsa, bunu açmanız gerekebilir. Ancak, bu işlem cihaz garantisini geçersiz kılabilir.
  4. Odin'de Doğru Ayarları Yapın
    • AP, BL, CP, CSC gibi doğru bölümlere doğru dosyaları eklediğinizden emin olun.
    • Re-partition seçeneğinin genellikle işaretli olmaması gerekir.
  5. Eski Firmware Yüklemekten Kaçının
    • Downgrade yapmak istiyorsanız, cihazınızın bootloader versiyonunun eski firmware ile uyumlu olduğundan emin olun.
Evet hocam dediğiniz ile ayrıca buradaki hersey ile uygun

• Beğen
Evet hocam dediğiniz ile ayrıca buradaki hersey ile uygun
Yani anlam veremedim hocam. Bi yerde eksiklik var yoksa bu hatayı almazsınız. Odin uygulamasını değiştirin başka bir sürüm ile deneyin hocam

Yani anlam veremedim hocam. Bi yerde eksiklik var yoksa bu hatayı almazsınız. Odin uygulamasını değiştirin başka bir sürüm ile deneyin
Hocam bende öyle düşündüm ama stock romda sıkıntı çıkmıyor dediğim gibi nedense bunda sıkıntı çıkarıyor diyorsanız skype tarzı biryerden ekran açayım öyle göstereyim

• Beğen
Hocam bende öyle düşündüm ama stock romda sıkıntı çıkmıyor dediğim gibi nedense bunda sıkıntı çıkarıyor diyorsanız skype tarzı biryerden ekran açayım öyle göstereyim
Resmi buradan atabilirsiniz.

Etiketler
n980f rom indir n981b rom indir n985f rom indir n986b rom indir samsung galaxy note 20 android 14 rom samsung galaxy note 20 ultra oneui 6.1 rom indir vulcan v2.0 rom indir
Üst Alt