Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomSamsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Rom | Android 14 OneUi 6.1 - VulCan Rom Versiyon 2.0
Resim ile değilde video ile daha rahat olur hocam hemde sizde direkt yanlışımı söylersiniz diye dedim son kez 3.13.1 denicem ondada olmaz ise son çare uzun bir video çekip yüklerim buraya hocam
Hocam biraz geç gördüm ama ben detaylıca çektim sadece bi o ekranı çekmemişim ama o ekranda sadece sağ üste yazdığım hata yazıyordu normal odinden stock rom atıyordum sonra bide şimdi fark ettim bootlock kilide de gözükmüyor hocam artık. Şuan video yükleniyor yüklendiği gibi atarım
Hocam biraz geç gördüm ama ben detaylıca çektim sadece bi o ekranı çekmemişim ama o ekranda sadece sağ üste yazdığım hata yazıyordu normal odinden stock rom atıyordum sonra bide şimdi fark ettim bootlock kilide de gözükmüyor hocam artık. Şuan video yükleniyor yüklendiği gibi atarım