Rom Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Rom | Android 14 OneUi 6.1 - VulCan Rom Versiyon 2.0

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 5,495
@kung abi DN_FAIL_UNSUPPORTED_VERSION hatasının sebebi nedir Odin ile Custom ROM yüklerken? Müsait olunca bakarsan sevinirim.

Hocam biraz geç gördüm ama ben detaylıca çektim sadece bi o ekranı çekmemişim ama o ekranda sadece sağ üste yazdığım hata yazıyordu normal odinden stock rom atıyordum sonra bide şimdi fark ettim bootlock kilide de gözükmüyor hocam artık. Şuan video yükleniyor yüklendiği gibi atarım

• Beğen
Tepkiler: CaN
Hocam biraz geç gördüm ama ben detaylıca çektim sadece bi o ekranı çekmemişim ama o ekranda sadece sağ üste yazdığım hata yazıyordu normal odinden stock rom atıyordum sonra bide şimdi fark ettim bootlock kilide de gözükmüyor hocam artık. Şuan video yükleniyor yüklendiği gibi atarım
Bekliyorum hocam

KG'niz kilitlendi.

stok fw'yi flaş edin
SIM'i çıkarın
SIM veya wifi olmadan kurulumu tamamlayın
Kurulum tamamlandıktan sonra wifi'ye bağlanın
Ayarlar'da güncellemeleri kontrol edin (başarısız olursa endişelenmeyin)
Yeniden başlatın
OEM Kilidi Açma görünür olmalı

Hocam sim zaten takılı değil da flaş dediğinizi anlayamadım bu tabilere pek alışık değilim

• Beğen
Tepkiler: CaN
Etiketler
n980f rom indir n981b rom indir n985f rom indir n986b rom indir samsung galaxy note 20 android 14 rom samsung galaxy note 20 ultra oneui 6.1 rom indir vulcan v2.0 rom indir
Üst Alt