Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ADB ve Fastboot sürücülerinin her ikisinin de farklı işlevleri vardır, ancak her ikisini de tek bir araç kullanarak kurabilirsiniz. Evet, sadece ADB & Fastboot sürücülerini indirmeniz gerekiyor , bağlantı aşağıda mevcuttur.
PC kullanarak Android telefona herhangi bir dosya yüklemek veya...
TWRP son sürüm den tam bir temizlik yapmak için resimdeki şekilde tüm Seçenekleri işaretleyin.
Sonrasında Rom Kurulumunu 2 kez arka arkaya yapınız.
TWRP den çıkmadan kurulumu 2 kez yapın eğer dosyalar ve TWRP sürümünüz doğru ise bu işlem Sonrasında bi sorun kalmayacaktır.
Uygun TWRP sürümü
Uygun Custom Rom Dosyası
Kurulum Adımlarında yapılan yanlışlık
Cihaz Marka Modeliniz nedir Hocam. Uygun dosyalar ve eksiksiz Kurulum için çok dikkatli olmalısınız
Şahsım adına Teşekkürlerimi Sunarım hocam. Bizleri takipte kalın forum sitemizi sık sık ziyaret ederek yada Premium üye olarak bizlere destek olabilirsiniz. Premium üye özelliği ile daha fazla içeriğe sahip olabilirsiniz. Bir kereye mahsuz ufak bi ödeme ile Premium lik keyfini çıkarmak için özel...
Xiaomi Kilit Açma Aracını | MIUI Önyükleyici Kilidi Nasıl Açılır? Tüm Dosyalar ve Gerekli işlemler
Xiaomi Redmi Phone kullanıcısıysanız ve telefonunuzu rootlamak istiyorsanız, önce MIUI Telefonunuzun önyükleyicisinin kilidini açmanız gerekir. Ve yeni MIUI kullanıcılarının çoğu, Xiaomi Mi Kilit...
Noble Rom ile 2.0 versiyonun da tanıştım.
Android 12 desteği ile Stok Rom dan farksız olarak sunulması ve diğer Custom Rom lardan daha farklı olup orjina sadık kalınarak geliştirilen bir Rom olması bana en cazip gelen yanı oldu. Kullanmış olduğum cihaz Samsung Galaxy Note 9 ve benim severek...
Sevgili Noble Rom Kullanıcıları, Sizlerde Noble Rom ile alakalı edindiğiniz Tecrübeleri buradan bizlerle paylaşabilirsiniz. Bu konu altından Noble Rom ile alakalı deneyimlerinizi ilginç olan özellikleri ve bu tip konular ile alakalı deneyim ve Tecrübelerinizi bu konu altından paylaşabilirsiniz...