Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Noble 2.8 de Google Cam kullanmanıza gerek yok hocam. Bizler ön kamera modun da sıkıntı var diye bunu alternatif sunduk. Muhtemelen Noble 2.8 de Google Cam net uyumlu değil. Noble 2.7 de problem yoktu.
Ben şuanda Noble 2.8 Kernel olanı kullanıyorum.
Diğer @xxmustafacooTR arkadaşımızın yapmış olduğu kernel de kurulumda ayarlar vs yapmaya olanak sunan kısımlar var. Şuan benim de kernel de aradığım en büyük özellik batarya Performans değerlerinin iyi olması. Şuan için çok bi fark...
Bilgi paylaşıldıkça güzel olur hocam. Paylaşmayı seven biri olarak inşaat ettim burayı. Her daim sizi aramızda görmek bizleri mutlu ve onure eder. Bizi takip te kalın her türlü yardımı elimizden geldikçe yapmaya hazırız... 😊 Allah hepimizden razı olsun kardeşim...
Ben Resmi Telegram kalandan araştırdım eve S9 sesinde kablolu dex bağlamada problem var birde kablosuz denermisiniz sanki kanlosuz da problem yok gibi hocam. Denemekte fayda var bi deneyin isterseniz hocam. Noble Rom 2.8 de aslında Android 13 e geçiş altyapısı uygulanıyor. Her ne kadar Android...
Dex ile ilgili denemeyi yaptım şimdi hocam. Kullandığım cihaz Samsung Galaxy Note 9 ve PC ye usb kablosu ile bağlanıp Dex uygulamasını başlattım ve bağlantıda problem yok.
:xxxayarlar: Android 14 Çıkış Tarihi; Özellikleri, Destekleyen Cihazlar ve Güncelleme Günlüğü
Google, her yıl yeni özellikler ve iyileştirmeler içeren yeni bir Android sürümü yayınlar. Bu yıl şu anda birkaç Android akıllı telefonda çalışan Android 13'e tanık olduk. Google, gelecek yıl Android...
Magisk tam kurulmamış hocam
Sorunsuz bir magisk ekranı Aşağıdaki gibi olur. Magisk ayar ekranının tam resmini atarmisiniz.
Masik
Yüklü
Zygisk Evet
Ramdisk Evet
Uygulama
Güncel
Yüklü
Paket
Sosyal medya yasası maddeler nedir? Sosyal medya düzenlemesi yasalaştı mı?
AKP ve MHP'nin Meclis'e getirdiği sosyal medya yasası, ‘sansür yasası' olarak nitelendiriliyor. Sosyal medya yasasına göre kamu düzenini bozmaya elverişli bilgiyi paylaşan kişi 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası alacak...
WhatsApp Görüntülü Aramadan Sesli Aramaya Geçiş Nasıl Yapılır?
WhatsApp 2.18.22 ve üzeri bir sürüm kullanan iki kullanıcı sesli arama başlattığında ekranın altında bir kamera ikonu belirir. Kullanıcılardan herhangi biri bu ikona dokunduğunda karşı tarafa görüntülü görüşme daveti iletilir...
Ben Noble 2.8 Kernel kurdum kardeşim. @kung Süleyman abimiz de xxmustafacooTR-Clean-Test1-PERMISSIVE kernelini kurmuş, Ben ikisini bir denemediğim için farkını bilmiyorum ama fark var fakat mustafanın kernel doğrudan çalışmıyor galiba son Sürümle.