Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Noble 2.8 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

1 Soru : Link2Sd Android 10 dan sonraki versiyonlarda sıkıntı çıkarıyor. Normal Android 12 cihazlarda da sorun çıkarıyor yani Romun Custom Rom olması ile alakalı değil Abdroid 12 uyum sorunu var uygulamada. 2 Soru : Custom Rom lar TWRP den yedek alsanız bile yedekle çalışmaz. Custom Rom, Stok...
  2. CaN

Rom Noble 2.8 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Uygulama kaldırmak için ben daha iyi bir uygulama olan System app remover root neede v7.3 uygulamasını kullanıyorum.
  3. CaN

Kurulum adımları ve dosyalarda bi yanlışlık ve eksik işlem varsa Samsung ekranın da kalırsınız hocam. Bunun için kurulum adımlarını ve dosyalarını eksiksik yüklemeniz gerekli. Forumda Noble Rom kurulum ile alakalı konu var onu incelemenizi tavsiye ederim...
  4. CaN

Aleyküm selam kardeşim. Sanal Ram için ayrı bir işlem yapmanız gerekiyor hocam. Bunun videosunu aşağıya bırakıyorum ona bakarak adımları uygulayınız.
  5. CaN

xxmustafacooTR-Clean-Test1-PERMISSIVE kerneli Noble 2.8 de kullanmak istiyorsanız Aşağıdaki ekde yer alan zip dosyasını da TWRP ile yüklemeniz gerekli.
  6. CaN

Rica ederim hocam. 2.8 Noble Rom gerçekten çok başarılı olmuş. Şimdilik bir sıkıntı yok.
  7. CaN

Rom Noble 2.7 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Kernel Dosyası sadece 1 Adet Hocam. Kernel TWRP ile flashlamaniz yeterli olacak. Rom u uygun model seçerek indirdiyseniz romu TWRP ile yükleme koşullarına uygun olarak indirin ve yükleyin daha sonra Mustafa arkadaşımızın Kernel dosyasını TWRP ile cihaza yükleyin. Noble 2.8 Rom çıktı onu...
  8. CaN

Kurulumda yapılan yanlışlıklar buna sebep olur. cihaz marka model koduna göre kurulum dosyasını indiriniz. - F Sürümler N Sürümler için iki dosya var. - Ayrıca TWRP Dosyası güncel ve cihaz ile uyumlu olmalı.
  9. CaN

Test edildi şuan kullandığım sürüm Noble 2.8 Sorunsuz Çalışmaktadır. Kamera problemi yok. Gayet Stabil.
  10. CaN

2.7 ile fark baya varmı abi sen kurdun anladığım kadarıyla. Kamera problemi giderilmiş mi?
  11. CaN

Kurulum ile ilgili adımları izlemeniz gerekli. Bunun için Rom Bölümünde Noble Rom Nasıl kurulur ile ilgili konuyu inceleyiniz hocam. Yapamazsınız yine yazın biz sizi yönlendiririz.
  12. CaN

Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz üzere bu marka cihazlara Android 10 OneUI 2.5 den...
  13. CaN

Wallpaper Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 20

:xxxekrancoz: Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 20 Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum. Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine...
  14. CaN

Rom Yeni Noble 2.3 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

https://www.tkbilgin.com/forum/konu/noble-2-5-2-6-rom-kurulum-samsung-galaxy-note-9-ve-s9.115/
  15. CaN

Rom Yeni Noble 2.3 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Fakat bizim cihazlarda bi sorun yok hocam. Oda çok garip değilmi sizce? Siz hangisini indiriyorsunuz hocam. N Variand mı N Variand mı Cihaz hakkında kısmının ekran resmini atarmisiniz
  16. CaN

O zaman kamera da bi sıkıntı var gibime geliyor yazılımsal orjinal rom kan kalma bi sıkıntı olabilir. Ben şöyle yaptım 2.7 yüklemeden önce. Orjinal Son sürüm rom yükledim kurdum. Daha sonra OEM kilidini açıp komple resetledim Daha sonra Noble 2.7 Temiz kurulum yaptım hiç bir hata yok. Evet...
Üst Alt