CaN 25/5/24 #14 Hawk33' Alıntı: Elinize sağlık hocam. Rom kurulum ve anlatım çok güzel olmuş. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam.
Hawk33' Alıntı: Elinize sağlık hocam. Rom kurulum ve anlatım çok güzel olmuş. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam.
Yoldaş 25/5/24 #17 Emeği geçen herkese teşekkürler gerçekten çok güzel görünüyor bu rom. Bizim antikalar canlandı baya.
YamanArıkan 25/5/24 #19 Paylaşımını Görünce geldim kardeşim bakalım dediğin kadar varmı bu rom indirecem yarın kuracağım Note 9 cihazıma.
Paylaşımını Görünce geldim kardeşim bakalım dediğin kadar varmı bu rom indirecem yarın kuracağım Note 9 cihazıma.
benten 25/5/24 #20 Evet artık Noble 2C den Noble 4.1.1 geçmenin zamanı geldi galiba dostum. Ne dersin değer mi bu sürüm merak da ettim gerçekten.
Evet artık Noble 2C den Noble 4.1.1 geçmenin zamanı geldi galiba dostum. Ne dersin değer mi bu sürüm merak da ettim gerçekten.
CaN 26/5/24 #24 miyendis_bey' Alıntı: Elinize sağlık hocam. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim hocam. Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. usakli' Alıntı: Emeği geçen herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam. Deneyim ve tecrübelerini bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. usakli' Alıntı: Emeği geçen herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam. Deneyim ve tecrübelerini bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.
miyendis_bey' Alıntı: Elinize sağlık hocam. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim hocam. Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. usakli' Alıntı: Emeği geçen herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam. Deneyim ve tecrübelerini bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. usakli' Alıntı: Emeği geçen herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam. Deneyim ve tecrübelerini bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.