Rom Noble 4.2 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 3,083
Merhaba arkadaşlar v4.1.1 sürümünde şarjım çok hızlı bitiyordu. şu an v4.0.5 sürümünü kullanıyorum şarj ve genel performansından memnunum fakat bu yeni sürüme geçmeyi düşünüyorum. v4.2 sürümünü kurup kullananlar pil ve genel performansından bahsedebilir mi?
Ben Noble 4.2 sürümünden memnunum şarj olayıda gayet güzel şuan için.
 
Romu s9plusa indirip kurdum. Ana ekran hava durumu ve üst panel küçük gelirse ekran yakınlaştırma kısmından 1bar artırarak cozebiliyorsunuz. Bir sorunum var WhatsAppta sorun yaşıyorum hiçbir şekilde kuramadım. Play storedan orijinal veya eski orijinal sürümleri indirdiğimde hep orijinal değil hatası alıyorum ve kullanamıyorum. Eski romu hatırlıyor bu durumda ne yapmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
Screenshot_20240804_114548_WhatsApp.jpg
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: CaN
Bende şuan için denin dediğin sorun yok hocam. Hatta hiç bir Noble Rom da böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Temiz kurulum yapıyorum her seferinde genellikle sorun ile karşılaşıyorum.

20240804_154449.jpg
 
Cihazı rootlu mu kurdunuz? ben kurulum esnasında no root seçerek kurdum. Kernel'den dolayı falan olabilir mi?
Ben sürekli Rootlu kurulum yapıyorum hocam. Ekstra Kernel vs de yüklemedim.
 
root yapmak istemiyorum fakat rootlu kurarken hangi seçeneği seçtiniz hangi seçenekte banka uygulamaları vs hangisinde sorun olmuyor?
Ben banka uygulamalarında sorun yaşamadım bugüne kadar hocam.
 
Merhabalar, NOTE9 kullanıyorum mevcut sürümüm android 10, Galaxy Watch 7 aldım fakat android 10'nu desteklemiyormuş, 11 ve üstü destekliyor saat. Bu yöntemle yükseltsem ne tür kayıplar yaşarım. Samsungun uygulamaları bazında stabil bir şekilde telefon ve saat çalışır mı ? Riskleri nelerdir yardımcı olabilir misiniz lütfen.
 
  • Beğen
Tepkiler: CaN
Etiketler
noble 4.2 rom noble rom download noble rom indir noble rom nasıl kurulur samsung note 9 android 14 rom samsung s9 serisi android 14 rom
Üst Alt