Rom Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Rom | Android 14 OneUi 6.1 - VulCan Rom Versiyon 2.0

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 6,102
Bir de müsait olduğunuz zaman hangi twrp'yi kullandınız odin uzerinden onun da linkini verebilir misiniz?
Bu konunun eklerinde bütün dosyalar var hocam.

VulCaN Rom 2.1.0.1 OTA üzerinden Otomatik Güncelleme Yapanlar Görüş ve Önerilerinizi Alabilirmiyim.

Ben bi türlü TWRP ekranını açamadım onu nasıl yapabiliriz videosu var mi 1 gündür ugrasiom yapamadım TWRP yi acamadım
Bu işlemi yaparken çok ince kıskaç var PC de odin uygulamasındaki yükleme adımları önemli bunları dikkatlice yapınız.

VulCaN Rom 2.1.0.1 OTA üzerinden Otomatik Güncelleme Yapanlar Görüş ve Önerilerinizi Alabilirmiyim.
ben daha yapmadım.VulCaN Rom 3.0 çıkacakmış onu bekliyorum.VulCaN Rom 2.1.0.1 gececektim aslında ama ksu (kernel) kurup root yapmak gerekiyor.bankacılık uygulamalarında uğraşmak istemediğim için geçmedim.

• Beğen
Tepkiler: CaN
Bankacılık Uygulamaları Root Engeline Takılıyor - Sorununun Çözümü

Merhaba hocam benim elime yeni bir cihaz gelicek ve bu cihaz ultra değil yinede bu romu kurabilirmiyim

• Beğen
Tepkiler: CaN
Merhaba hocam benim elime yeni bir cihaz gelicek ve bu cihaz ultra değil yinede bu romu kurabilirmiyim
Note 20 ile de uyumlu hocam. Konuda model kodları mevcut o dosyaları uyumlu olanı indirmeniz yeterli.

Etiketler
n980f rom indir n981b rom indir n985f rom indir n986b rom indir samsung galaxy note 20 android 14 rom samsung galaxy note 20 ultra oneui 6.1 rom indir vulcan v2.0 rom indir
Üst Alt